Hart Cirkels

Hart Cirkels

Stap in de Hart Cirkel

Stap in de Hart Cirkel - Espacio Hart Cirkel met Chabela Maturana

In 2013 ben ik de Hart Cirkel gestart in Nieuwegein. De deelnemers zien elkaar (bijna) iedere maand in wisselende samenstelling om zich te laten verrassen door het beste van wat we te bieden hebben. Het is als een uitstapje met vrienden – het gesprek kan gaan over werk, liefde, gezin, conflicten, intimiteit, groei, alles wat ons raakt. Het wonderlijke van een gesprek met het hart is dat je onderwerp zo begint te leven dat er vanzelf beweging in komt.

We vertrouwen op de magie van het samenbrengen van gelijkgezinde en gelijkgestemde mensen. Mensen die allen oefenen in luisteren en zo met hun eigen ingevingen komen die de spreker van het moment ondersteunen, verwarmen, op weg helpen, verrassen. We geloven in de verbinding die we met het gesprek doen oplichten, zodat het kan knallen, gezellig worden, luchtig of glashelder. En het hart zich gevuld weet.

We gebruiken de techniek van Hart-IQ (Hart Intelligentie), dat een aantal basisregels heeft waarop we het gesprek bouwen. Vanuit die basis gaan we net zo ver, hoog of diep als ons harten en geesten ons laten komen.

En nog iets: als deelnemer oefen je tegelijkertijd in luisteren waar een ander je ziel raakt en leer je erop vertrouwen dat je ingevingen de cirkel versterken. In het lichter maken van je hart train je dus je alledaagse luisteren en spreken. En zo kunnen, wonder boven wonder, ook in je dagelijks leven hartcirkels gaan ontstaan.

Wees welkom in de Cirkel!

Stap in de Hart Cirkel - Espacio Hart Cirkel met Chabela MaturanaDe Hart Cirkels vinden plaats op zondagen van 14.00-18.00 uur.
Inloop vanaf 13.30 uur en na afloop eten we vaak gezamenlijk nog wat tijdens een gezellig en ontspannen samen zijn.

Voor data en locatie zie agenda.
En kijk op Facebook voor een impressie en inspiratie!