Chabela Maturana

Chabela Maturana

Over Chabela


“We grow great by dreams. All big men are dreamers. They see things in the soft haze of a spring day or in the red fire of a long winter’s evening. Some of us let these great dreams die, but others nourish and protect them; nurse them through bad days till they bring them to the sunshine and light, which comes always to those who sincerely hope that their dreams will come true.”

 – Woodrow T. Wilson, was the 28th President of the United States.

Mijn naam is Sonia Maturana Parraguez (1967), roepnaam Chabela. In ben geboren in Salamanca (Chili), een stad aan de voet van de Andes, honderd kilometer ten noorden van de hoofdstad Santiago, als oudste van twee zussen. Ik groeide op in de vrije natuur van de Andes in een familie waar de vrouwen het natuurlijke vermogen hebben om te ‘zien’ en te ‘weten’.

Mijn droom

“Werken is geen werken als jouw Super Power ontvangen kan worden en samen met anderen optimaal gecreëerd kan worden.”
Naast founder van Espacio ben ik mede initiator van organisatie ontwikkelingsbureau TheoryUlab en heb ik de Cirkel Methode voor bedrijven ontwikkeld. 
 
Wat ik moeiteloos doe en waar ik niet genoeg van krijgen is herkennen waar mensen goed in zijn. Ik ben een Super Power detector. Die kwaliteit zet ik in om samen te co-realiseren.
 

Innovatie in organisaties

Ik ben adviseur en facilitator bij Rijkswaterstaat LEF future center en ik ben ook ondernemer in hart en nieren. Mijn expertise ligt op het vlak van reflectieve methoden (verstilling), hart intelligent leiderschap en social interaction design.

Mijn passie ligt in het faciliteren van organisaties die een paradigma shift maken van statische hiërarchische systemen (verticaal) naar meer flexibele, natuurlijke vormen van leiderschap, waarin zelfsturende teams en netwerken een grote rol spelen. Met dit doel ontwikkelde ik de Cirkel Methode

Persoonlijke begeleiding

Sinds mijn 19de volg ik het non dualistische pad. Ik ben opgeleid als advaita, kashmir yogadChabela Maturanaocent, integratief psychotherapeut en systeemtherapeut.

Uit een diep verlangen om met mensen te werken is ook Praktijk Espacio ontstaan. Ik vind het een voorrecht om een tijd met jou mee te reizen. Om te zien hoe jij een balans vindt tussen externe eisen en doelstellingen die vanuit je hart worden ingegeven.

Je bent welkom!