Visie

Visie

Visie op verandering


Je zelf zien

Ervaring is je grootste leraar. Angst kan jou weerhouden om te leven, jezelf te zien, en jezelf te zijn. Welke oude ervaringen hebben nog een invloed op jou in het hier en nu?
Jouw verhaal, angsten, pijn, verlangens en dromen. Het vergt moed om te zien waar je nu staat en wat jou ervan weerhoudt om jezelf te zijn.

Je kracht aanwenden

Innerlijke kracht is je realiseren dat jij het weet, kunt en doet.
Je bent niet voor niets op dit punt in je leven. Innerlijke kracht is je realiseren dat jij het weet, kunt en doet. Deze innerlijke kracht kun je aanwenden om te leven vanuit de mogelijkheden, die het leven jou biedt en die je tot nu toe niet hebt kunnen zien. Alles wat je nodig hebt zit al in jou.

Een kleine stap kan je leven veranderen

Transformatie is beseffen dat jij al helemaal goed bent zoals je bent.
We ervaren verandering vaak als moeilijk. We willen grote veranderingen en snel resultaat. Kijk naar een bloem. Deze volgt de seizoenen en groeit en bloeit in een natuurlijk tempo. Verandering en transformatie is jezelf liefdevol datgene voor te nemen wat hier en nu realiseerbaar is. Met kleine stapjes kun jij je leven veranderen door je te realiseren dat jij eigenlijk al goed bent zoals je bent.

Jezelf helen

Helen is begrenzingen loslaten en je de weg terug naar heelheid herinneren.
Ieder mens beschikt over het natuurlijke vermogen om te groeien en te helen. Niemand is in staat om jou te veranderen. Je kunt dat alleen zèlf doen. Jij weet als geen ander hoe je je voelt en wat jouw vragen zijn, jij kent ook de antwoorden, jij bent de expert. Ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je groeiproces?

Vrijheid ervaren

Vrijheid is je verbonden voelen met de levensstroom.
Als je je niet verzet tegen de ervaring van wat er nu is en je de ervaring door je hart heen laat gaan, zul je bemerken dat alles wat passend is op je pad komt. Op het juiste moment zal jou duidelijk worden waar je heen moet, bij wie je zijn moet en wat je te doen hebt. Je bent dan verbonden met de stroom van het leven.

Creeren vanuit verbinding met de levensstroom

Creëren ontstaat vanuit de wijsheid van het hart.
Relaties, gezondheid, werk, de samenleving, de wereld. Jouw plek daarin wordt bepaald door hoe jij je gedachten koppelt aan actie. Walk your talk noemen indianen dat. Wat en hoe ga jij vormgeven aan je leven? Kun jij concrete doelen stellen en die ook realiseren?