Ik wens jou

Ik wens jou

Ik wens jou

Dat je hart wakker gekust wordt, zodat je liefde voelt voor wie jij bent. Dat je hart bepaalt wat je ziet en wat je denkt. Dat je geniet van ieder moment dat je leeft. Dat je niet hoeft te bewijzen dat je de moeite waard bent, omdat je van binnen voelt dat jouw geboorterecht geluk, liefde en vertrouwen is.

Ik wens dat je ziel zich verbonden weet met je lichaam en dat je je thuis voelt in dit leven. Dat je verbonden weet met degenen die van je houden en dat je ze weet te herkennen.

Dat je je welkom kan voelen in de armen van je geliefde en dat je geniet van de liefdesvuur die door je lichaam stroomt. Dat je ervaart hoe het is om een te worden met de ander en dat de angst verdwijnt om jezelf te verliezen.

Ik wens dat je hart je de weg wijst naar huis, iedere keer weer. Dat je in het suizen van de wind, het ruisen van de zee, het gezang van de vogels mijn liefde voor jou hoort weerklinken.

En alles wat ik jou wens, wens ik mij ook.

Hartegroet, Chabela Sonia

Eén gedachte over “ Ik wens jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *